Home » GAV-nieuws » GAV-ARCHIEF


2019


TRAINING TEN MILES 2019

Op 28 april is er de jaarlijkse 10 miles te Antwerpen. Zin om je hierop voor te bereiden? Zin om sneller te kunnen lopen? Zin om meer en langer te kunnen lopen?
Senne Bes is in samenwerking met onze club goed gestart om specifieke trainingen te geven met als doel 'de 10miles' uitlopen en/of beter doen dan vorige editie.


LOOP JE FIT 2019

In 2019 werd er opnieuw een Loop Je Fit georganiseerd onder begeleiding van enthousiaste GAV'ers en in samenwerking met Wuustwezel. Lees meer.2018


DE WARMSTE WEEK BIJ GAV DECEMBER 2018

GOOREIND LOOPT ZICH WARM VOOR KOM OP TEGEN KANKER

SANTA RUN FOR LIFE   

Alle nieuws en foto's


SINTERKLAASFEEST 4 DECEMBER 2018

Dank u wel Sinterklaas en Zwarte Pieten om ons een bezoekje te brengen! Fotootjes!


GAV-VELDLOOP ZATERDAG 3 NOVEMBER 2018

Wij kunnen terug kijken op een fantastische GAV-veldloop met veel deelnemers, veel supporters, veel helpers, ...

Uitslag en foto's GAV-veldloop 2018


GAV-CLUBKAMPIOENSCHAP 2018

Een fantastische dag! Clubkampioenschap op een 'echte' piste!
60 deelnemers, een stralende herfstzon, veel helpers, atletiek à volonté! Lees er alles over!


OPENING PISTE EN SPORTHAL 29 SEPTEMBER 2018

De sporthal & atletiekpiste zijn officieel geopend op zaterdag 29/09. 

Zowel de kids als de volwassenen hebben hier met volle teugen van kunnen genieten. Ofwel met initaties ofwel met de heuse 4x400m van Wuustwezel! In samenwerking met de gemeente organiseerden we deze estafette met succes: er deden 38 ploegen mee (dat zijn 152 lopers!). Daar zijn wij heel blij om! Merci aan alle deelnemers, helpers én supporters, die talrijk aanwezig waren. 

Alle informatie, uitslagen en foto's vind je via deze link


ZOMER-ATLETIEKKAMP JULI 2018

Een 100-tal kinderen konden bij GAV genieten van 5 dagen boordevol atletiek!
11 enthousiaste monitors zorgden voor sport, spel, genieten, veel zon, hotdogs, ijsjes, pure ontspanning, wedstrijdjes, ... het stond allemaal op het programma!

AFTERMOVIE! -Senne Bes-   


LOPEN OP VERPLAATSING - KALMTHOUTSE HEIDE 10 JUNI 2018

De zondagse training verliep op zondag 10 juni op een andere locatie, namelijk in de Kalmthoutse Heide. We kwamen, we liepen en we zagen dat het leuk was!


LOOP JE FIT FINALE 27 MEI 2018

Na 10 weken volgehouden training kon de Loop Je Fit beëindigd worden met een jogging van 40 minuten. Proficiat aan alle finalisten. De diploma's werden uitgereikt door de schepen van sport, Rit Luyckx. Er werd tevens een receptie aangeboden door de gemeente. Speciale dank aan de begeleiders Fons, Lotte, Carolin en Evelien en aan de gemeente Wuustwezel.           


GAV-WEEKEND     5-6-7 OKTOBER 2018

Ook dit jaar gaat GAV op weekend naar Herentals. We gaan met een mooie groep van 50 atleten (incl. begeleiders)!                    


AANWEZIGHEDEN TRAININGEN: SPORTHELDEN 

NIEUW! Over een hele periode werden de aanwezigheden op de trainingen genoteerd. Wie komt er het meeste trainen? Zij vielen voorbije zondag in de prijzen, ze gingen naar huis met een gepersonaliseerd T-shirt!

Jens DG, Merel, Xander, Lise, Ruben DR, Warre, Lukas, Jonas H, Senne VL, Bo en Thomas P. Doe zo voort! 


GAV-CRITERIUM 2017-2018 PRIJSUITREIKING 29 APRIL 2018

5 joggings, 5 pistemeetings, 10 veldlopen. Wie deed er het meeste mee aan deze wedstrijden?

Bo was DE winnaar! Paul werd 2de en Rob werd 3de.
Nore, Roland en Dries deelden de 4de plaats. 
Tom en Wannes deelden de 7de plaats.
Fleur werd 9° en Maarten 10de

Proficiat voor jullie talrijke deelnames aan de wedstrijden gedurende het hele seizoen!


KAVVV-VELDLOOPKAMPIOENSCHAP 2018

10 GAV'ers namen deel aan het veldloopkampioenschap van KAVVV te Schoten. We kunnen terecht fier zijn op hun mooie resultaten! Allen eindigden in hun categorie in de top 5! 

Nore Bastiaansen werd DE veldloopkampioen bij de Benjamins. Voor haar was dit de kers op de taart na een schitterend veldloopseizoen. Haar vriendinnetje Bo Van Cauwenbergh werd in dezelfde categorie 4de!

Fleur Bastiaansen mocht eveneens het podium beklimmen, zij werd 3de bij de Miniemen.

Tessa Zwaenenpoel werd 5de bij de Scholieren meisjes en Dries Vermeiren kwam als 4de over de meet bij de Scholieren jongens.

Een volgende podiumplaats was voor Kristel Vochten, zij werd 2de bij de Masters +35.

Bij de Masters +45 werd Paul Vermeiren 4de en Tom Joosen 5de.

Rob Loos finishte 3de en Roland Gallée werd 5de bij de Masters +60.

PROFICIAT aan alle deelnemers!!!


ATLETIEKKAMPEN 2018

Er worden in 2018 opnieuw 2 atletiekkampen georganiseerd voor leden en niet-leden.

Het PAAS-atletiekkamp is van 9 t/m 13 april 
Het ZOMER-atletiekkamp is van 2 t/m 6 juli  

De inschrijvingen hebben weer een record gevestigd! Vorig jaar was het op één dag uitverkocht, maar dit jaar... op... een... kleine... anderhalf uur...

150x dikke merci voor alle inschrijvingen! 2017


PANNENKOEKENLOOP 3 DECEMBER 2017

Vele GAV'ers vonden de weg naar Sterbos om daar deel te nemen aan de pannenkoekenloop. Sportief joggen en nadien een heerlijke pannenkoek! Een zondagochtend kan toch mooi zijn! Ook in de namiddag deden verschillende GAV'ers mee aan de duathlon als solo of als duo.


GAV-VELDLOOP 4 NOVEMBER 2017

Een 250-tal veldlopers vonden de weg naar Sterbos, een gewijzigde locatie wegens de bouwwerken in Gooreind. De regenbuien volgden elkaar op vanaf het eerste startschot waardoor het een 'echte' veldloop werd. Een warme douche, droge kledij, een koffiekoekje van bakkerij Brisée, een drankje, een hotdog of soepje waren een opkikkertje na de wedstrijd.

Foto's


GAV-CLUBKAMPIOENSCHAP 1 OKTOBER 2017

68 sportieve GAV'ers namen zondag deel aan het jaarlijkse clubkampioenschap! Aan alle deelnemers een super-dikke proficiat! Elke categorie kende een winnaar en de clubkampioen werd Dries Van Brecht. Hij mag de wisselbeker een jaar mee naar huis nemen.

Het volledige verslag en foto's


LANDLOPERSJOGGING 25 AUGUSTUS 2017

GAV was talrijk aanwezig op de Landlopersjogging van 25 augustus. Een dikke proficiat aan onze deelnemers Nore en Patrick op de 3 km. Rob, Tinne, Audrey, Steve, Lotte en Niels (winnaar!!) op de 9,38 km. Dirk (winnaar!!), Paul, Walter, Carolin en Evelien op de 10 miles!


ATLETIEKKAMPEN 2017

Kijk hoe leuk het allemaal was!


TOFFE GAST WUUSTWEZEL 2017

Het onverwachte is gebeurd... 

Marlies Rombouts & Ilke Pompen waren door vijf (!) verschillende mensen genomineerd als Toffe Gast van Wuustwezel. Deze prijs staat als beloning voor de inzet voor de jeugd van Wuustwezel en omstreken. De nominatie is natuurlijk voor alle vrijwilligers, trainers, kampbegeleiders, het bestuur en jeugdbestuur! De laatste jaren is de GAV in het algemeen veel vooruitgegaan en dit zal in de toekomst zeker niet anders zijn als de nieuwe atletiekpiste er komt in 2018.

Onze tandem Marlies & Ilke waren enorm blij met de nominatie op zich, maar het onverwachte is gebeurd en ze hebben de juryprijs gewonnen !!!! 

We hebben dus 300 euro gewonnen om in te zetten voor de jeugdwerking. Samen met de aanwezige Wout Boven & Ilja Van Immerseel stonden ze vol trots te pronken op het podium! Een dikke dikke proficiat voor het jeugdbestuur!