GAV-CLUBKAMPIOENSCHAP & GAV-FEEST    3 oktober 2021                              


Wegens coronatoestanden werd er in 2020 geen clubkampioenschap georganiseerd. Een jaar verder en het is weer zover! Ja, we maakten er een speciale feesteditie van zodat elk GAV-lid kon genieten van deze sportieve & culinaire dag.

Het bestuur stond erop om als kleine compensatie van het lidgeld van vorig seizoen de pizza gratis aan te bieden aan alle leden.

 

De regen viel met bakken uit de lucht maar een echte GAV'er krijgen ze hierdoor niet klein.  86 GAV'se atleten namen deel aan deze sportieve dag! Een hartelijke dank om zo talrijk aanwezig te zijn!

Het 5-kamp bestond uit 5 proeven: verspringen, speer of hockeywerpen, kogelstoten, spurt en afstand.

Voor de joggers was er een nieuwe formule uitgewerkt, een 2-kamp, waar een spurt en een 3000/5000 m op het programma stonden.
Elke deelnemer keerde huiswaarts met een medaille, elke categorie kende een winnaar en de clubwinnaar mocht de wisselbeker ontvangen. 'GAV-CLUBKAMPIOEN 2021' word je als je de meeste punten behaalt over de categorieën heen.


Pizza

Na de prijsuitreiking kon men aanschuiven bij de pizza-foodtruck. Een heerlijke pizza, een ruim assortiment, voor elks wat wils!

En nadien ... waren de wolken leeg ...

Volgend jaar rekenen we op een droge editie!


Helpers

Liefst 27 vrijwilligers waren er nodig om alles vlot te laten verlopen! Wij zijn super dankbaar dat we op jullie konden rekenen! Samen met de deelnemers maakten jullie er een topdag van!


Omdat deelnemen belangrijker is dan winnen, zijn alle deelnemers winnaars.

Maar de winnaar van elke categorie mag fier zijn op zijn/haar prestatie en ze glunderen op de hoogste podiumplaats.

Bij een clubkampioenschap kan er maar 1 atleet clubkampioen zijn. Tristan Van Aert mag zich voor 2021 terecht winnaar noemen over alle categorieën heen! Proficiat Tristan!

Resultaten GAV-clubkampioenschap 2021 van alle deelnemers.

Resultaten GAV-clubkampioenschap top 10


Enkele GAV-clubkampioenschap-foto's