GAV-CLUBKAMPIOENSCHAP 2023    1 oktober                              


Op zondag 1 oktober was er het GAV-clubkampioenschap waar alle leden aan konden deelnemen. Meer dan 70 sportievelingen konden een hele voormiddag genieten van 'atletiek'. Zowel loopnummers als kampnummers kwamen aan bod: verspringen, speer of hockeywerpen, kogelstoten, spurt en afstand. 

Iedereen zette zijn beste beentje voor en het plezier van deelnemen samen met vriend(jes) en vriendin(netjes) staat voorop. Nadien werden de winnaars bekend gemaakt. Elke deelnemer keerde huiswaarts met een medaille. Elke categorie kent een winnaar en er is uiteindelijk één clubkampioen. 'GAV-CLUBKAMPIOEN 2023' word je als je de meeste punten behaalt over de categorieën heen. 

Proficiat aan alle deelnemers, dankjewel aan alle supporters en aan alle vrijwilligers waar we steeds weer op kunnen rekenen om er een geslaagde dag van te maken.


Omdat deelnemen belangrijker is dan winnen, zijn alle deelnemers winnaars.

Maar de winnaar van elke categorie mag fier zijn op zijn/haar prestatie en ze glunderen op de hoogste podiumplaats.

Bij een clubkampioenschap kan er maar 1 atleet clubkampioen zijn. MATS Konings mag zich voor de tweede keer op rij terecht winnaar noemen over alle categorieën heen! Proficiat Mats!

Resultaten GAV-clubkampioenschap 2023 van alle deelnemers.

Resultaten GAV-clubkampioenschap top 10


GAV-clubkampioenschap-foto's van alle deelnemers.    En hier de actie-foto's!