Home » GAV-nieuws » Trainingen vanaf september (corona)

Trainingen vanaf september voor (nieuwe) leden

September komt eraan en ondanks de onzekerheid over de evolutie van het coronavirus, hebben we toch onze plannen klaarliggen. We proberen zoveel mogelijk het gekende weekschema te behouden, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen verwelkomen. 

 

We werken in 6 bubbels volgens de categorieën: benjamins, pupillen, miniemen en jeugd/volwassenen, joggers, snelle lopers. Om het maximumaantal per bubbel per training niet te overschrijden, behouden we ons inschrijvingssysteem. Op deze manier zijn we ook in orde met het bijhouden van gegevens. Het blijft dus belangrijk om je plekje op voorhand te reserveren.

--> Hoe je dit doet, vind je hieronder. 

--> Wil je graag eens komen proberen? Onderaan vind je meer informatie hierover! 

 

Als de kinderen aankomen op hun training, is het belangrijk om meteen naar het juiste verzamelpunt te gaan, zodat de bubbels gescheiden blijven. We zorgen er ook voor dat de verschillende bubbels die wel op hetzelfde moment trainen, altijd van elkaar gescheiden blijven. 

 

De bubbels en hun trainingsmomenten:

 1. Benjamins (°2014-2013-2012)
  1. Wanneer? Dinsdag 18u30-19u30 en zondag 10u-11u
  2. Verzamelplaats hoogspringbak
 2. Pupillen (°2011-2010)
  1. Wanneer? Dinsdag 18u30-19u30 en zondag 10u-11u
  2. Verzamelplaats verspringbak
 3. Miniemen (°2009-2008)
  1. Wanneer? Dinsdag 18u30-19u30 en zondag 10u-11u
  2. Verzamelplaats finishlijn (banken)
 4. Jeugd: cadetten (°2007-2006), scholieren (°2005-2004), junioren (°2003-2002) en senioren (°2001-1985)
  1. Wanneer? Dinsdag 19u45-21u en donderdag 19u-20u30 (Let op: momenteel traint de jeugd dus niet op zondag, zodat we de aanwezige bubbels voldoende van elkaar kunnen scheiden en omdat zij al twee trainingsmomenten in de week hebben. Dit evalueren we na een tijdje.)
  2. Verzamelplaats: draaipoortje
 5. Joggers (bosloop): 
  1. Wanneer? Dinsdag 19u30-20u30 en zondag 10u-11u
  2. Verzamelplaats: startpunt loopomloop
 6. Snelle lopers (bosloop): 
  1. Wanneer? Dinsdag 19u45-21u
  2. Verzamelplaats: aan de fietsenrekken ter hoogte van de kleedkamer 

 

Wanneer starten we terug?

Alle leden zijn welkom vanaf dinsdag 1 september! Deze training zien we als een terugkommoment voor onze bestaande leden.

Als je nog geen lid bent, ben je welkom op een datum naar keuze vanaf zondag 6 september.

 

Ben je nieuw en wil je eens komen proberen? WELKOM!

We verwelkomen graag nieuwe gezichten. Vooraleer je jezelf/jouw kind inschrijft, kan je 2 keer komen proberen tijdens een training.  Je mag meteen meedoen en dan kan je achteraf beslissen of atletiek iets voor jou is. 

Omdat we met strengere maatregelen zitten, moeten we op voorhand weten wie wanneer komt. Dit kan je gemakkelijk laten weten via een mailtje met volgende gegevens aan info@gav.be: naam kind, geboortedatum, bereikbaar gsm-nummer, e-mailadres. Op deze manier reserveren wij een plaatsje voor jou tijdens de training. Je krijgt per mail nog een bevestiging dat jouw plaatsje gereserveerd is.

Gelieve dit op tijd te laten weten, want wij controleren niet elke avond onze mails :) 

 

Inschrijvingssysteem

Om in orde te zijn met de coronamaatregelen (bijhouden van gegevens) en om jullie optimaal training te kunnen geven met voldoende trainers, hanteren we nog steeds ons online inschrijvingssysteem. Enkele afspraken: 

 • Dinsdagavond 2de uur (jeugd): indien je jezelf bij de loopgroep wilt inschrijven, schrijf je "LOOP" voor je naam. Als er te weinig lopers zijn, dan kunnen wij onze trainers verwittigen.
 • Wij vragen om op tijd in te schrijven en wij kunnen de inschrijvingen beperken/toe zetten. Tot wanneer kan je vrij inschrijven?
  • Voor de training van dinsdag: inschrijven tot maandag 23u59
  • Voor de training van donderdag: inschrijven tot woensdag 23u59
  • Voor de training van zondag: inschrijven tot zaterdag 12u

 

Op deze manier kunnen wij voldoende trainers voorzien en kunnen wij onze trainingen optimaal voorbereiden. Er zullen vaak nog enkele beschikbare plaatsjes zijn na het afsluitmoment, dus je kan het inschrijvingssysteem nog checken, maar het kan ook volledig afgesloten zijn indien er geen extra trainers meer beschikbaar zijn. Op tijd zijn is dus de boodschap! 

 

Wat met de afgelaste 10-miles trainingen vanaf maart? 

We waren in januari gestart met een leuk groepje om te trainen richting de 10 miles van Antwerpen. Het coronavirus stak daar een stokje voor en in maart moesten we dit stopzetten. We willen graag de verloren trainingen terug inhalen en daarom willen we dit zelfde groepje terug verwelkomen vanaf oktober. We plannen een nieuwe serie vanaf januari. De verdere info hierover volgt nog.